Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ντόρα: «Απόκομμα τύπου ΠΟΛ.ΑΝ. γίνεται η Νέα Δημοκρατία»


Οξύτατη επίθεση-απάντηση στα περί «εξαπτέρυγων του ΠΑΣΟΚ», κατά της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, προσωπικά, κάνει με δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγορώντας τον ότι μετατρέπει την παράταξη σε «απόκομμα τύπου ΠΟΛ.ΑΝ».Ο κ.Σαμαράς με τη χθεσινή του ομιλία έκανε ένα ακόμη βήμα στην πορεία συρρίκνωσης της Νέας Δημοκρατίας από μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη σε απόκομμα τύπου Πολιτικής Άνοιξης” αναφέρει στη δήλωσή της, η ανεξάρτητη βουλευτής και προσθέτει: “Αφού έχει πρώτα επιλέξει να επενδύσει με τη στάση του στη χρεοκοπία της πατρίδας τώρα αποκηρύσσει στην πράξη και το εύρος της ιδεολογίας της παράταξης.

Και τις μεν ύβρεις του για τη δική μου υπεύθυνη στάση τις αντιπαρέρχομαι, οφείλω όμως να επισημάνω την καταστρεπτική για την παράταξη πολιτική του που έχει ήδη οδηγήσει τους νεοδημοκράτες να εγκαταλείπουν μαζικά το κόμμα, όπως δείχνουν όλες ανεξαιρέτως οι έρευνες. Πιστεύω όμως ότι οι φιλελεύθερες δημοκρατικές δυνάμεις της Ελλάδας, σ’ αυτή την κρίσιμη για την σωτηρία της χώρας στιγμή, απαιτούν να έχουν ρόλο και λόγο. Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν απαθείς και αδρανείς αυτή την καταστρεπτική πορεία”

ΝΔ: «Άνευ σημασίας» οι δηλώσεις

Στην υποβάθμιση των δηλώσεων της Ντόρας Μπακογιάννη προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, με κύκλους της Ρηγίλλης να τις χαρακτηρίζουν “άνευ σημασίας”. Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε ότι δεν έχει γνώση όσων είπε η ανεξάρτητη βουλευτής και ως εκ τούτου δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο.

“Θα πω, όμως, ότι η υποψηφιότητα του κ.Σαμαρά κινητοποίησε και συσπείρωσε ευρύτατες μάζες του λαού. Η πορεία του δε στο πηδάλιο της κεντροδεξιάς παράταξης προχωρά τη διαδικασία συσπείρωσης”, τόνισε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου